Contact & Informatie

Podium Platteland 2.0 helpt jou om sociaal-culturele projecten te realiseren tot 2025. Podium Platteland ondersteunt projecten:

· die aandacht vragen voor een maatschappelijk thema
· die actieve cultuurparticipatie stimuleren
· die sociale cohesie en inclusie binnen een dorp, wijk of buurt bevorderen

Financiële ondersteuning kan worden aangevraagd vanaf 1.000 euro tot maximaal 45.000 euro. De adviseurs van Stichting Kunst & Cultuur en van de provincie Drenthe ondersteunen je graag bij je aanvraag en helpen je waar mogelijk om jouw project van de grond te krijgen.

 

Oproep aan cultuurmakers!
Ben jij een kunst- en cultuurmaker die zich laat inspireren door mensen die zeggen niets met kunst te hebben? Die geen idee hebben wat kunst voor hen kan betekenen? Die zich in achterstandsposities bevinden? Die nooit in een theater of museum komen? Die enorm creatief zijn, maar dan wel op hun eigen manier? Die geen cent te makken hebben? Die zelden buiten hun eigen wijk of dorp komen? Sterker nog: die zelden of nooit buiten de deur komen? Die grote drempels ervaren vanwege hun handicap? Die wel zouden willen schilderen, zingen of dansen, maar geen idee hebben waar of hoe? Als jij deze en andere mensen als een onuitputtelijke bron beschouwt voor kunst en cultuur, als onmisbare deelnemers aan projecten die er echt toe doen en die deze deelnemers diepe indrukken en onvergetelijke ervaringen bezorgen, reageer dan op deze oproep.

Hoe kun je contact opnemen?
Neem contact op via het contactformulier of door te mailen naar hallo@podiumplatteland.nl. Daarna volgt een gesprek met een van onze projectbegeleiders.

Lees meer

Boris Brink

Boris Brink
Adviseur K&C
0592-336906

Anne de Jong

Anne de Jong
Provincie Drenthe
0592-365555

Hans Veenstra

Hans Veenstra
Provincie Drenthe
0592-365555